Assortiment

Aluminium rolluiken

Front Security heeft een inbraakwerend aluminium rolluik in haar productenpakket. Dit aluminium rolluik wordt vooral toegepast door de combinatie van het fraaie uiterlijk en de uitstekende inbraakwerende eigenschappen. Dit aluminium rolluik is tevens een goed alternatief voor een stalen rolluik op plaatsen waar snel corrosievorming optreedt of behoefte is aan een chique uitstraling.

Het aluminium rolluik is gebaseerd op het Front Vision® rolluik systeem. Het elektrisch bediend rolluik is opgebouwd uit geëxtrudeerde aluminium lamellen welke onderling zijn verbonden door aluminium scharnierstrippen. Omdat de lamellen reeds voorgevormd zijn, ontstaat er een kleine oproldiameter.

De geleiders zijn uit geëxtrudeerd aluminium vervaardigd en zorgen, in combinatie met de stalen consoles en de standaard staalverzinkte kast,voor een stevige constructie. Alle aluminium onderdelen zijn standaard zilvergrijs geanodiseerd en geven het rolluik een bijzonder mooie uitstraling. Tevens is het mogelijk om het gehele rolluik of alleen de geleiders en omkasting te voorzien van een poedercoating in RAL kleur naar keuze.

Al onze producten worden op maat gemaakt. Prijzen zijn afhankelijk van de maatvoering en bijkomende opties (bijv. omkasting, besturingen en beveiligingen). Klik hier voor een vrijblijvende offerte of neem contact op en ontvang een specifieke prijs opgave.

Dit aluminium rolluik voldoet aan de totaal klassering 3 volgens NEN 5096 (5 minuten inbraak vertragend).

Het tweede type aluminium rolluik uit het produktenpakket van Front Security is het FS-B60 aluminium rolluik. Dit type rolluik bestaat uit dubbelwandig geanodiseerd aluminium lamellen welke in elkaar worden geschoven. De dekbreedte van deze lamel is 61mm.

Door de dubbelwandige constructie is dit rolluik zeer sterk en uitstekend geschikt als inbraakwerend rolluik. Het B60 aluminium rolluik kan wanneer gewenst in alle RAL kleuren worden geleverd. Het rolluik wordt standaard compleet geleverd met staalverzinkte consoles, as met buismotor en solide geanodiseerd aluminium geleiders. Desgewenst wordt het rolluik afgewerkt met een staalverzinkte omkasting.