Assortiment Front Security hekwerken en rolluiken

De Leeuw Protection heeft een enorm assortiment Front Security schaarhekken, rolhekken en rolluiken. Elk hekwerk is op maat leverbaar en kan in verschillende kleuren en materialen en met verschillende bedieningsvormen worden geïnstalleerd. Onze adviseurs denken graag met u mee over de beste oplossing voor uw woning, bedrijfspand of openbare ruimte.

Rolluiken

Rolluiken zijn bijzonder geschikt voor het beveiliging van (winkel)ruiten en bedrijfsdeuren en voor andere ruimten die u wilt beveiligen tegen ongewenste bezoekers. Eén van de voordelen is dat de luiken in zeer grote afmetingen verkrijgbaar zijn, zodat we ze op heel veel plekken kunnen inzetten. De Leeuw Protection Systems levert een compleet assortiment, service en onderhoud.

Rolhekken

Rolhekken zijn bijzonder geschikt voor het afscheiden van een doorgang of het beveiligen van (winkel) ruiten, waarbij behoefte aan veel doorzicht of ventilatie vereist is. Eén van de voordelen van rolhekken is dat ze in zeer grote afmetingen leverbaar zijn. Daarnaast zijn stevig en betrouwbaar. De Leeuw Protection Systems levert kwalitatief hoogwaardige stalen en aluminium rolhekken.

Rolhekken, front security montageservice, beveiliging, diefstal beveiliging, distributie

Schaarhekken

Wij leveren een breed assortiment Front Security schaarhekken. Het schaarhek (ook wel schuifhek genoemd) is een product dat uitermate geschikt is voor beveiliging van gevels en deuren. Door gebruikmaking van de zo kenmerkende scharende constructie laat het schaarhek zich eenvoudig inklappen en tot een pakket van geringe afmetingen reduceren.

schaarhek afsluiting steeg

Luchthaven rolluiken

De Leeuw Protection Systems heeft een eigen lijn met luchthavenrolluiken ontwikkeld, in samenwerking met internationale luchthavens. De rolluiken worden elk op specifieke locaties op de luchthavens gebruikt, zoals bij de transportbanden voor de bagage, aan het einde van de passenger boarding bridges en in openbare ruimten.

assortiment front security