Brandvertragende oplossingen

Brandwerende deuren en rolschermen zijn een uitstekende oplossing voor het brandveilig compartimenteren in situaties met beperkte inbouwruimte in locaties waaronder ziekenhuizen, overheidsinstellingen en winkelcentra.

Goedgekeurd conform EN 1634-1

Mede dankzij de brandweerstand van 60 of 90 minuten (conform de EW criteria) op basis van tweezijdig testen volgens de EN 1634-1, zijn onze brandwerende deuren geschikt voor de meest voorkomende vuurbelastingssituaties en mag deze zowel aan de vuurbelaste zijde als de niet-vuurbelaste zijde worden toegepast.

Front Security

Front Security is specialist in bouwkundige beveiligingsoplossingen. Met eigen productie en een vakkundige montage afdeling realiseren we maatwerk oplossingen van hoge kwaliteit en zorgen we dat onze klanten zich veilig en beschermd voelen. Naast brandwerende deuren en rolschermen bestaat ons assortiment uit o.a. rolhekken, rolluiken en schaarhekken.

Stuur mij meer informatie

Neem direct contact met ons op als u op zoek bent naar brandwerende deuren of rolschermen. Wij voorzien u graag van advies op maat en een vrijblijvende offerte in combinatie met ouderwets vakmanschap en concurrerende tarieven.

Contact Landingspagina