Referenties

Benieuwd wat wij allemaal kunnen? Hieronder vind je een greep uit de projecten waar we momenteel mee bezig zijn of net hebben afgerond.

Rolluiken

Rolluiken zijn bijzonder geschikt voor het beveiliging van (winkel)ruiten en bedrijfsdeuren, waarbij behoefte aan inbraakwering vereist is. Eén van de voordelen van een rolluik is dat het in zeer grote afmetingen en kwaliteiten leverbaar is. Front Security B.V. levert een compleet assortiment rolluiken.

Rolhekken

Rolhekken zijn bijzonder geschikt voor het afscheiden van een doorgang of het beveiligen van (winkel) ruiten, waarbij behoefte aan veel doorzicht of ventilatie vereist is. Eén van de voordelen van een rolhek is dat het in zeer grote afmetingen leverbaar is.

Schaarhekken

Het schaarhek (ook wel schuifhek genoemd) is een product dat uitermate geschikt is voor beveiliging van gevels en deuren. Door gebruikmaking van de zo kenmerkende scharende constructie laat het schaarhek zich eenvoudig inklappen en tot een pakket van geringe afmetingen reduceren.

Luchthaven rolluiken

Front Security B.V. heeft tot op heden al meer dan 300 gedeelde rolluiken geleverd voor passagiersbruggen op luchthavens. Inmiddels mogen wij vele luchthavens als referentie opgeven, waaronder Parijs, Nice, Toulon, Zürich, Wenen, Frankfurt am Main en München.