Voorkom schade en inbraak

Als winkel eigenaar wilt u niet geconfronteerd worden met een inbraak. Een rolluik wordt dan ook vaak gebruikt voor het beveiligen van winkels, etalages en balies. Rolluiken van Front Security kennen een gesloten structuur en kan worden uitgevoerd in staal, aluminium of polycarbonaat (transparant).

Verschillende uitvoeringen

Rolluiken zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen zoals staal verzinkt, aluminium en RVS. De keuze is afhankelijk van meerdere factoren waaronder de beveiligingsklasse en persoonlijke voorkeuren. Daarnaast kunnen onze rolluiken op verzoek worden gecoat in een RAL kleur naar keuze!

Ook transparant leverbaar

U kunt ook kiezen voor rolluiken welke gemaakt zijn van geanodiseerde aluminium scharnieren en polycarbonaat raamdelen. Door het gebruik van polycarbonaat heeft een rolluik transparante lamellen die zorgen voor een visueel doorzicht van maar liefst 85%! Daarnaast is polycarbonaat sterker dan glas van dezelfde dikte en hierdoor bijzonder geschikt als inbraakwerende oplossing.

Front Security

Front Security is specialist in bouwkundige beveiligingsoplossingen. Met eigen productie en een vakkundige montage afdeling realiseren we maatwerk oplossingen van hoge kwaliteit en zorgen we dat onze klanten zich veilig en beschermd voelen. Naast rolluiken bestaat ons assortiment uit o.a. rolhekken, beveiligingsrolluiken, branddeuren en schaarhekken.

Stuur mij meer informatie

Neem vandaag nog contact met ons op als u op zoek bent naar een rolluik voor uw winkel. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies en een vrijblijvende offerte in combinatie met ouderwets vakmanschap en concurrerende tarieven.

Contact Landingspagina