Rolluiken, beveiliging, bouwkundige beveiliging, winkel

Rolluiken zijn bijzonder geschikt voor het beveiliging van (winkel)ruiten en bedrijfsdeuren. En voor andere ruimten die u wilt beveiligen tegen inbrekers en andere ongewenste bezoekers. Eén van de voordelen van deze manier van beveiligen is dat de luiken in zeer grote afmetingen verkrijgbaar zijn. Dat maakt dat we ze op heel veel plekken kunnen inzetten. Bovendien zijn er heel veel soorten afwerkingen en kwaliteiten mogelijk. De Leeuw Protection Systems levert een compleet assortiment, service en onderhoud.

Rolluiken als expertise

Wij willen onszelf graag expert noemen als het gaat om het leveren en onderhouden van rolluiken. We leveren ze dan ook in de meest uiteenlopende uitvoeringen. Welk luik in uw situatie de beste keuze is, is afhankelijk van meerdere factoren. Hoe belangrijk is de beveiligingsklasse? Wilt u dat uw etalage nog duidelijk zichtbaar blijft als de zaak gesloten is? Wat vindt u mooi en wat past bij uw huisstijl?

Materialen voor elke toepassing

Wij verdelen de rolluiken onder in transparante en ondoorzichtige uitvoeringen. De transparante exemplaren maken we van polycarbonaat. Dit materiaal is vrijwel onbreekbaar en zeer slagvast. Dit werkt dus niet alleen goed tegen inbrekers, maar ook tegen vandalen. Polycarbonaat werkt brandvertragend en kan uiteenlopende temperaturen goed hebben, zonder daardoor zwakker te worden. De ondoorzichtige luiken maken we van staal of massief aluminium. De stalen exemplaren kunnen we laten verzinken voor de duurzaamheid, de aluminium luiken worden geanodiseerd of gecoat. Zo kunnen we ze beter beschermen tegen het weer en andere invloeden die zorgen voor slijtage.

Enkele toepassingen voor rolluiken zijn onder andere:

  • Plaatsing voor en achter (winkel)ruiten;
  • Afsluitingen van bedrijfspuien;
  • Balie afsluitingen;
  • Het afsluiten en beveiligen van veranda’s;
  • Het afsluiten van ruimtes of afdelingen.