FRONT SECURITY Rolluiken

Rolluiken worden in de meeste gevallen toegepast ten behoeve van inbraakwering. De rolluiken kennen een gesloten structuur, die kan worden uitgevoerd in staal, aluminium of polycarbonaat (transparant!). Rolluiken worden voornamelijk gebruikt voor het afsluiten van balies, etalages, winkels of deuren. Een rolluik verschilt van een rolhek door zijn gesloten structuur. Op zoek naar een rolhek? Bekijk hier onze rolhekken.

Advies

Zelf geen idee welk luik, type of toevoegingen nodig zijn? Neem contact op voor een gratis advies gesprek!

Bovenstaande voorbeelden zijn ter inspiratie en laat zien hoe de verschillende toepassingen er uit kunnen zien.

Front Vision – Transparante rolluiken

De Front Vision® transparante rolluiken zijn gemaakt van geanodiseerde aluminium scharnieren en polycarbonaat raamdelen. Door het gebruik van Polycarbonaat heeft het luik transparante lamellen, die zorgen voor een visueel doorzicht van maar liefst 85%!

Polycarbonaat is 2,5 keer zo sterk als glas van dezelfde dikte. Dit maakt ze heel geschikt als inbraakwerende oplossing, zonder afbraak te doen aan het doorzicht.

Geschikt voor toepassingen
Inbraakbeveiliging
Montage buiten
Doorzicht
Geschikt voor toepassingen
Inbraakbeveiliging
Montage buiten
Doorzicht

Gesloten rolluiken (Staal)

Stalen rolluiken zijn typerende inbraakwerende oplossingen. Het systeem bestaat uit stalen lamellen die in elkaar worden geschoven. De lamellen zijn enkelwandige stalen, rondgevormde profielen, met een dikte van 0,9 mm of 1,2 mm. De hoogte van de lamel is 70mm of 95mm.

Gesloten rolluiken (Aluminium)

Aluminium rolluiken zijn net zoals het stalen rolluik uitermate geschikt als inbraakbeveiliging. Het voordeel van een aluminium rolluik ten opzichte van het stalen rolluik is dat deze niet gevoelig is voor corrosie vorming. Hierdoor is het een ideale oplossing voor de meer kritische toepassingen ten aanzien van weersinvloeden!

Geschikt voor toepassingen
Inbraakbeveiliging
Montage buiten
Doorzicht