Veiligheid via de vakman

VEB erkend beveiligingsbedrijf

De Leeuw Protection Systems, het bedrijf achter het merk Front Security, is een VEB Erkend Beveiligingsbedrijf. Dit betekent dat u kunt vertrouwen op een vakkundig advies en correcte uitvoering van de door u gekozen beveiligingsoplossing. Bovendien ontvangt u na oplevering van de installatie de VEB kwaliteitsgarantie. Dit certificaat garandeert u dat de installatie is aangebracht en geïnstalleerd door een erkend installateur. Dit document wordt ook vaak opgevraagd door verzekeraars wanneer onverhoopt toch een incident heeft plaatsgevonden.

Vertrouw op de kwaliteit van de vakman

Er zijn veel aanbieders op de markt van beveiliging van woningen en bedrijfspanden. Maar hoe weet u of u goed zit met uw keuze voor een bedrijf? De afkorting staat voor Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven. Dit is de grootste brancheorganisatie voor bedrijven die zich bezig houden met beveiliging. De Leeuw Protection Systems wordt jaarlijks geïnspecteerd en begeleid op de kwaliteit van haar dienstverlening en producten. Met deze kwaliteitscontrole kan de VEB haar garanties waarborgen. De resultaten van de inspectie zijn van invloed op de erkenning. Er is bedrijven veel aan gelegen dit in stand te houden.

Wat de organisatie voor u kan betekenen

Naast de certificering en kwaliteitscontrole, is de vereniging een vraagbaak voor haar leden, bedrijven en particulieren. Met ruim 600 aangesloten beveiligingsbedrijven hebben wij een antwoord op alle beveiligingsvraagstukken. U kunt vertrouwen op het beste advies voor elke situatie.

Meer informatie over de VEB en alle contactgegevens vindt u op de website van de vereniging. 

VEB beveiligingsbedrijf