Voorkom schade en inbraak

Brandwerende deuren en rolschermen bieden een uitstekende oplossing voor het brandveilig compartimenteren in situaties met beperkte inbouwruimte in locaties als ziekenhuizen, overheidsinstellingen, winkelcentra en industriële toepassingen.

Goedgekeurd conform EN 1634-1

Mede dankzij de brandweerstand van 60 of 90 minuten (conform de EW criteria) op basis van tweezijdig testen volgens de EN 1634-1, zijn rolschermen van Front Security uitermate geschikt voor de meest voorkomende vuurbelastingssituaties en mag deze zowel aan de vuurbelaste zijde als de niet-vuurbelaste zijde worden toegepast.

Front Security

Front Security is specialist in bouwkundige beveiligingsoplossingen. Met eigen productie en een vakkundige montage afdeling realiseren we maatwerk oplossingen van hoge kwaliteit en zorgen we dat onze klanten zich veilig en beschermd voelen. Naast brandwerende deuren en rolschermen bestaat ons assortiment uit o.a. rolhekken, rolluiken, schaarhekken en harmonica hekken.

Stuur mij meer informatie

Neem vandaag nog contact met ons op als u op zoek bent naar een rolhek voor uw winkel. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies en een vrijblijvende offerte in combinatie met ouderwets vakmanschap en concurrerende tarieven.

Contact Landingspagina