Voorkom schade en inbraak

Als winkel eigenaar wilt u niet geconfronteerd worden inbraak en vandalisme. Een rolhek wordt dan ook vaak gebruikt voor het beveiligen van winkels. Rolhekken van Front Security zijn niet alleen uitermate geschikt voor het realiseren van optimale beveiliging, maar zorgen ook voor ventilatie en doorzicht.

Verschillende uitvoeringen

Rolhekken zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen. De keuze is afhankelijk van meerdere factoren waaronder de beveiligingsklasse en persoonlijke voorkeuren. Rolhekken van Front Security zijn leverbaar in verschillende uitvoeringen waaronder staal verzinkt, aluminium en RVS. Daarnaast kunnen rolhekken van Front Security op verzoek worden gecoat in een RAL kleur naar keuze!

Front Security

Front Security is specialist in bouwkundige beveiligingsoplossingen. Met eigen productie en een vakkundige montage afdeling realiseren we maatwerk oplossingen van hoge kwaliteit en zorgen we dat onze klanten zich veilig en beschermd voelen. Naast rolhekken bestaat ons assortiment uit o.a. beveiligingsrolluiken, branddeuren, schaarhekken en harmonica hekken.

Stuur mij meer informatie

Neem vandaag nog contact met ons op als u op zoek bent naar een rolhek voor uw winkel. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies en een vrijblijvende offerte in combinatie met ouderwets vakmanschap en concurrerende tarieven.

Contact Landingspagina